Lin McDevitt-Pugh MBA

Lin (Australië, NL) is directeur en eigenaar van Netsheila. Al meer dan 20 jaar is ze actief als pionier in het mobiliseren van de kracht van verbindingen. Ze is strateeg en probleemoplosser en heeft in die hoedanigheid indrukwekkende netwerken opgebouwd en onderhouden over de hele wereld. Haar expertise ligt op het vlak van gender, diversiteit en intercultureel management.

Management|Training|Netwerken|Gender

Prof. Dr Wendy Harcourt

Wendy (Australië, Italië, NL) is professor in gender, diversiteit en duurzaame ontwikkeling aan het International Institute of Social Studies van de Erasmus Universiteit in Den Haag.  Zij is een internationaal bekende wetenschapper van kritische ontwikkeling en gender theorie en praktijk. Ze participeert met Netsheila in wetenschappelijke onderzoeken.

Gender|Onderzoek

Prof. Dr Patrice Braun

Patrice (NL, Australië) is gepromoveerd op netwerken en ICT voor duurzame regionale ontwikkeling.  Haar werk focust zich op de economische en sociale  bekrachtigen van vrouwen door de ontwikkeling van inclusieve entrepreneurship ecosystemen.  Haar klanten waarderen haar voor haar kennis en MKB-beleid, netwerken en clusters, collaboratie en ICT in ontwikkelingssamenwerking en community welzijn. Patrice brengt expertise in programma ontwikkeling, monitoring en evaluatie aan de klanten van Netsheila.

Gender|Onderzoek|Netwerken

Martha McDevitt-Pugh

Martha (VS, NL) is verandermanager en communicatieprofessional. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring met technologische en financiële diensten bij bedrijven in Silicon Valley en andere internationale ondernemingen. Ze is gepassioneerd over de kwaliteit die ze levert en een hartstochtelijk strijder voor gelijkheid. Als bestuurder van een Employee Resource Group adviseert ze haar werkgever over gelijkheid voor lesbisch, homo-, bi-, en transseksuele werknemers en is een succesvolle voorvechtster voor immigratierechten voor homoseksuele stellen. Martha spreekt en schrijft regelmatig over gelijkheid en immigratiekwesties.

Diversiteit

Paul Overdijk

Paul (NL) is een creatieve en gedreven strategie consultant, met ruime international ervaring in het bedrijfsleven en daarnaast in vrijwilligers organisaties op LGBT gebied. Paul heeft ruime leidinggevende ervaring in directiefuncties in grote bedrijven. Hij wil Netsheila klanten vooral ondersteunen in korte termijn projecten met een concreet einddoel.

Diversiteit|Strategie

Bianca Heynis

Bianca (NL) werkt vanuit drie kernwaarden: verbinding, erkenning, respect.....Ingrediënten die allemaal in de natuur aanwezig zijn. Wandelvergadering, wandel-coaching, stiltewandeling. Eigenaar van Yoin: omdat jij er toe doet. Partner met Netsheila in BACK-UP Netwerkt!

Jongeren training

Dr M. Nour Al-Naimi

Nour (Syrië, NL) is ervaren docent, tolk en vertaler. en doceert in vergelijkende Engelse en Arabische literatuurwetenschappen en vergelijkende cultuurwetenschappen. Hij heeft als universitair docent literatuurwetenschappen en vertalingen Engels en Arabisch in Syrië, Jordanië, Libanon en Saoedi-Arabië. Hij heeft zelf vijf boeken vertaald en voor Netsheila werkt hij als tolk en als docent.

Training|Tolken

Onze opdrachtgevers