EEN SUCCESVERHAAL IN ONZE MANIER VAN WERKEN IS DE WORKSHOP NETWERKEN EN VERBINDEN. NETSHEILA HELPT OM INTERNE EN EXTERNE NETWERKEN OP TE BOUWEN EN TE ONDERHOUDEN.

Deelnemers aan de workshop delen de kennis van elkaars netwerken en leren hoe ze deze gemeenschappelijke kennis praktisch kunnen inzetten. Elkaar de gelegenheid geven om iets nieuws in te brengen, een vraag te stellen, een zwakheid te erkennen, een grootsheid te ventileren, aansporen om verschil te maken. Om iets te kunnen bereiken is het slim om net even verder te kijken dan je eigen mogelijkheden. Gebruik de bronnen die er zijn met medewerkers, leidinggevenden en andere betrokken partijen. Ondernemers, werknemers en stakeholders van grote en kleine organisaties over de hele wereld volgden de workshop en hebben op lange termijn profijt van de resultaten.

Wat levert het op?

  • Weten hoe je netwerken ontwikkelt die aansluiten bij je doelen
  • Ontdekken hoe je netwerken van collega’s en vrienden kunt gebruiken
  • Gebruik maken van het onbegrensde potentieel van social networking.

De opdrachtgever heeft veel ruimte om de workshop zo in te richten dat het uitstekend past bij de behoefte van de organisatie.

De workshops worden nu versterkt door het boek So You Think You Can't Network #SYTYCN, geschreven door Lin McDevitt-Pugh en uitgegeven door Uitgeverij Eburon management boeken. Ontwikkel jezelf als een meester in het betrekken van mensen die jij kent, en de mensen die zij kennen, in jouw initiatieven. Volg #SYTYCN op Twitter. Let op! Een Nederlandse bewerking van So You Think You Can't Network komt binnenkort uit. Met meer oefeningen, meer voorbeelden en verschillende werkbladen!

Samenwerken is tweerichtingsverkeer. Besef dat jouw inzicht, kennis en vaardigheden van waarde is voor een ander.

Onze opdrachtgevers