EEN SUCCESVERHAAL IN ONZE MANIER VAN WERKEN IS DE WORKSHOP NETWERKEN EN VERBINDEN. NETSHEILA HELPT OM INTERNE EN EXTERNE NETWERKEN OP TE BOUWEN EN TE ONDERHOUDEN.

Voor volwassenen:

Deelnemers aan de workshop delen de kennis van elkaars netwerken en leren hoe ze deze gemeenschappelijke kennis praktisch kunnen inzetten. Elkaar de gelegenheid geven om iets nieuws in te brengen, een vraag te stellen, een zwakheid te erkennen, een grootsheid te ventileren, aansporen om verschil te maken. Om iets te kunnen bereiken is het slim om net even verder te kijken dan je eigen mogelijkheden. Gebruik de bronnen die er zijn met medewerkers, leidinggevenden en andere betrokken partijen. Ondernemers, werknemers en stakeholders van grote en kleine organisaties over de hele wereld volgden de workshop en hebben op lange termijn profijt van de resultaten.

Wat levert het op?

  • Weten hoe je netwerken ontwikkelt die aansluiten bij je doelen
  • Ontdekken hoe je netwerken van collega’s en vrienden kunt gebruiken
  • Gebruik maken van het onbegrensde potentieel van social networking.

De opdrachtgever heeft veel ruimte om de workshop zo in te richten dat het uitstekend past bij de behoefte van de organisatie.

Voor scholieren:

BACK-UP Netwerkt! (Je netwerk is jouw steun in de rug)

Bianca Heynis en Lin McDevitt-Pugh zijn allebei netwerkprofessional met jaren ervaring voor de klas. We delen graag onze kennis met jullie leerlingen op een interactieve, speelse wijze. We laten hen hun netwerken in kaart brengen en we leren hun hoe ze hun netwerken kunnen activeren. We geloven in de toekomst van alle jongeren, ook de jongeren die nog maar kort in Nederland zijn. De lessen worden ingericht op basis van de wensen van de klant. We hebben netwerklessen gegeven aan enthousiaste leerlingen in IJmuiden, Amsterdam en Friesland. Je kunt er meer over lezen op de Netsheila blog.

Gebruik ook het boek!

De workshops worden versterkt door het boek So You Think You Can't Network #SYTYCN, geschreven door Lin McDevitt-Pugh en uitgegeven door Uitgeverij Eburon management boeken. Nu ook in het Nederlands beschikbaar! Met meer oefeningen, meer voorbeelden en verschillende werkbladen! Ontwikkel jezelf als een meester in het betrekken van mensen die jij kent, en de mensen die zij kennen, in jouw initiatieven.

Onze opdrachtgevers